Pages

January 22, 2012

Segmen | Hobi Saya: Blogwalking+Follow

Assalamualaikum. Hari ni nak join la segmen yg dianjurkan oleh Cik Mimie. Dah lama tak join segmen.. :) Lagipun bosan, takde kerja time cuti CNY (walaupun homeworks berlambak : / )

Simple jer..
Klik banner burung comel.
Syarat-syaratnya ialah ;

  • Buat entri tentang Segmen | Hobi Saya: Blogwalking+Follow
  • Tepek banner tu *tekan link then copy :)
  • Follow blog saya
  • Tag kawan ikut  kesukaan anda *inform mereka ya
  • Post entry anda kat sini. Link penuh untuk segmen nie ya dear
  • Expired date : 23/ 1/ 2012 at 11.59 pm
  • Mimie akan terjah dan follow blog korang
  • Blog yang menarik hati akan dimasukkan dalam bloglist Mimie

10 comments:

Mimie said...

thanks join.. selamat berkenalan n happy blogging :)

puteri nur afiqah said...

hai akak...
saya dari segmen yg sama...
sudah follow ^_^
sudi2 la ke blog saya....

http://princessdiaryme.blogspot.com/2012/01/segmen-hobi-saya-blogwalkingfollow.html

Khayrin Jamila said...

@Mimie
Ok :

Khayrin Jamila said...

@puteri nur afiqah thanks :) blog adik cantik la, kaler biru.. sejuk mata memandang <3 ^^

myu said...

Salam :) Myu singgah dari segmen yang sama ;)

Khayrin Jamila said...

@myu
Thanks sudi singgah ke blog kita yg tak seberapa ni :)

Niena Sofea said...

Salam kenal ..
Niena singgah sini ye .. Niena dah follow .. Jom follow Niena semula .. http://nienasofea.blogspot.com/

Niena ada buat GA , lebih 51 hadiah menarik untuk dimenangi .. Jom join !
http://nienasofea.blogspot.com/2012/01/exclusive-giveaway-by-niena-sofea.html

deqla manjew said...

slm, hye... sy datang dari segmen yg sama, udah follow kamu, sudi2kan la follow sy jgk yep. slm knl. =)

... Wafa Awla ... said...

jom join segmen wafa pulak http://wafaawla.blogspot.com/

9n0L4 said...

jalan jalan intai kawan satu segmen & follow sini juge. lucky no 209. hee. ;)

http://farizafairuz.blogspot.com/2012/01/segmen-hobi-saya-blogwalkingfollow.html