Pages

January 14, 2012

Rindunya kat Blog!

Assalamualaikum :) Wah.. Lamanya tak update blog, walaupun dah masuk tahun 2012. Apa boleh buat, Internet 'jam' , nak beli broadband membazir.. Jadi sabo je la..

Anyway, saya sekarang ni dah 16 tahun ( not officially 16.. ) , dah Form 4. Tahun 2012 ni, walaupun baru bulan pertama dah pelbagai dugaan terpaksa ditempuhi. ( Cewah, ayat tu.. )

animal, animals, beautiful, berries, bird, birds

Let's rewind back!
  • Dapat 8A PMR. Alhamdulillah.
  • Mendapat kiriman e-mel daripada pihak PTS menang peraduan yang mereka anjurkan. Yay! ^^
  • Berpindah ke sekolah lain adalah perkara yang amat menyedihkan. T^T
  • Agak janggal dan kekok sewaktu berada di sekolah baru. Nasib baik ada kawan baru :)
  • Terlewat ke kelas cikgu Kimia sebab tak biasa dengan jadual persekolahan baru yang bermula jam 6.50 pagi. Luckily the teacher wasn't angry. Mungkin sebab hari pertama. Biasa la.. 
  • One of my friend terpilih menyertai Permata Pintar. Congratulations! ^^
Itu baru sikit je. Sebenarnya ada banyak lagi perkara yang telah berlaku. Malaslah nak tulis banyak-banyak  panjang-panjang. 

Harapnya tahun 2012 adalah tahun bertuah bagi saya [?]

Comel tak lagu kat blog saya ni? :P

birds, cute, girl, sky

4 comments:

vfung said...

Followed your blog..if you dont mind , Follow my Blog too ~ would you?? :D

pika said...

nice entry , dh follow you , follow sini pulak .

Khayrin Jamila said...

@vfungFollowed. Thanks for dropping by my blog :)

Khayrin Jamila said...

@pika
Dah follow. Trimas sudi singgah kat blog tak seberapa ni :)