Pages

October 30, 2011

Segmen Blog Kami KPoppers


Hello everyone! Nothing much to say, I'd like to join a segmen yang dianjurkan oleh kak Nana. Sajer jer, bosan. Hari ni aku nak cerita sejarah macam mana aku boleh berminat dengan K-Pop dan group mana yang aku minat.

Actually, aku memang tak minat langsung dengan K-Pop dan Justin Bieber ( time tu memang zaman JB meletop..) ni. Selalu kata diorang ni poyo, rambut panjang, selekeh, etc. (kira kutuk la..)(TAPI sekarang tak lagi! I respect them! ) Time aku tengah blog-walking kat blog Qayyum yang time tu memang minat dengan B2ST, terdetik hati ( cewah, ayat tu.._) nak tahu kenapa la ada orang yang minat benda ni semua. So, aku klik lagu yang menjadi bualan hangat kat blog Qay tu, alaaaa.. Yang ni..




And I've to say, not bad.. Dan satu lagi, aku minat sangat dengan lagu Hello Hello nyanyian FT Island. Muzik FM selalu siarkan lagu tu. Time tu, aku tak tahu pun FT Island tu band dari Korea, tapi bila aku dah google lirik dan profile band tu..I was.. I'm in LOVE with 'em! Kyaaa!





I'm a Primmadonna! Hehe.. Dan yang bestnya, FT Island ni memang riuh dan kelakar. When it come to dancing part, they're really funneh! Especially Hong Ki. Orang selalu kata HK mirip Mir MBLAQ. I've to say it's quite true. Min Hwan oppa, cute ^^ Seung Hyun oppa, cool one. Jae Jin, love his face <3 Sexy leader, Jong Hoon.


Jae Jin, Hong Ki, Min Hwan, Seung Hyun and Jong Hoon ^^
Selain tu, aku juga peminat SuJu, B2ST, SHINee, BEG, U-Kiss, Boyfriend, INFINITE, MBLAQ dan banyak lagi. ELF's, B2UTY, SHINee World, 4EverLasting, Kiss Me, Inspirit, A+ .. Banyak lah, penat dah jari nak menaip ni >_<


So, feel free to join segmen yang dianjurkan oleh Nana Johari ni ^^ Kekeke..




Kekeke.. Love SHINee and FT Island. Sad because Hong Ki is not with 'em. Kalau tak mesti lagi meriah.

* * * * * * * * * * * *
Seriously, they're funny! Just love their dance, especially Shin Dong and Eun Hyuk. Lee Teuk dimples.. <3

4 comments:

Nana L.Joe said...

hahaha ft island memang lawak punn XD
//bekas primadonna sejati . hoho

thanks joined :)

allysponti said...

leeteuk,shindong,eunhyuk ! kelakar !

durar said...

datang sini :) cantik ahh blog awak :)

Khayrin Jamila said...

@durar ^^