Pages

August 8, 2011

Doodle's Giveaway by Cik Nuyui 'Ain'

Yay! Terima kasih dekat Cik Mieyka sebab sudi tag saya ^^ Saya dengan berbesar hatinya ingin men-joinkan diri menyertai giveaway ni. Sebelum tu kita Check It Out! syarat-syaratnya dahulu ;

Sweetkan banner Cik Ain kita ni?

"Saya suka doodle kerana doodles sangat comel, cute, kawaii dan adoreable.. Orang perempuan paling suka kumpul doodles kan? Lagipun, doodles menggambarkan kekreatifan tuan punya pelukis doodle.. Semua orang tahu buka semua orang ada bakat nak melukis doodle yang cantik jadi peluang sebegini tak akan ditolak mentah-mentah ^^.. ( Saya tangan kayu, sebab tu kalau ada giveaway doodle memang rembat ajer! ) "

And tagging session goes to ; Siti Hidayah

Kalau nak join giveaway tu, klik banner =)

Penatnya jawab soalan Excel BM kertas 2 tadi.. T____T

2 comments:

said...

Terima kasih sebab sudi join GA ni. Good luck

^__^

Khayrin Jamila said...

@
Sama-sama. Saya tak mengharapkan kemenangan pun. Sekadar menambah pengalaman =)