Pages

August 13, 2011

Wafu Pafu Paper Dolls!

Yay! Another new post yet boring. Sorry for followers if I spam your dashboard. Didn't mean too.. Sobs sobs.. T_T 

Tengok! Comel tak, comel tak? Cakap comel kalau tak gigit nanti. Hehe.. Buat lepas buka puasa ^^ Excited betul bila dah siap pasang paper dolls ni.. Saya paling suka yang devilish tu.. The face looks <3 (Ugh, kualiti gambar agak teruk sebab pakai kamera biasa jer.. Kalau orang lain cantik, sebab pakai kamera yang WOW! )


Aww.. Aren't the Wafu Pafu paper dolls looks so cute? And yes, our family are using printer jenama "Abang". LoL.. We're proud of it though the color it produce kinda shit =)

You want it? Want it? No? I don't care if you don't want.. Click here to get the pattern =P Oh.. Nasib baik Excel dah habis.. I can continue blog-walking! Yay to me not to result.. T 3 T 

2 comments:

cheqwa said...

cool! cumel sangat ^_^

Khayrin Jamila said...

@cheqwa
Iye.. Caya pun cuke cangat! Kalau WafuPafu tu hidup, nak peluk dan cubit2 jer :P